שף אורי לוי

אורי לוי, שלצד דליה כהן הוא גם הבעלים של המקום, חי את עולם המטבח והמסעדנות מאז ומעולם 
את הבסיס המקצועי שלו בארץ רכש משני שפים מובילים – שרון כהן, תחתיו עבד ב“שילה“ בשני סיבובים שונים, ויונתן רושפלד ב“הרברט סמואל“.
בעקבות האהבה הגדולה למטבח טס לוי לפריז להתמחות אצל השף ז'ואל רובישון, במסעדת שני כוכבי המישלן – ״אטלייה״ והיה השף הפרטי של שגריר ישראל בפריז.
עם חזרתו לארץ הקים את מיזם הפופ-אפ המצליח,
The Secret Place Restaurant
כיום אורי הינו השף והבעלים של מסעדת ״ראיסה״ בשוק הפשפשים ״לצד פרויקטים מעניינים בכל העולם מקזחסטן ועד לקמרון באפריקה. 

האג׳נדה הקולינרית באקוסטה

 התאמה אישית אמיתית לכל אירוע, המתחילה בהיכרות, דרך שאילת השאלות הנכונות ועד להרכבת תפריט ע״פ הטעמים, ההעדפות, צורת ההגשה והתקציב שלכם. התפריט שלנו מורכב ממנות קטנות ובינוניות מהמטבח המקומי, לצד בישול מהמטבחים של אגן הים התיכון: איטליה, יוון וספרד. אורי משלב בתפריטיו גם מנות מקוריות המבוססות על חומרי גלם מאסיה וטכניקות בישול מערביות. 

מגוון סגנונות וטעמים

אנחנו באקוסטה אוהבים אירועים בהם הכנת האוכל נעשית אל מול האורחים, בפורמט של דוכני מרקט: צלחות אישיות לכל אורח, במגוון סגנונות וטעמים. כל אלה יוצרים חוויה הדומה ליציאה למסעדה, לבילוי, וגם מתאימה להנחיות החדשות ע״פ התו הסגול. * המטבח באקוסטה הינו מטבח כשר בהשגחת הרבנות הראשית ת״א

בתקופה הזו אנחנו ממשיכים לקיים אירועים בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולתו הסגול

נשמח לתכנן יחד את האירוע שלכם