מגרנדיוזי לאינטימי: לחגוג במאה ה-21

אהבתם את המאמר ? נשמח לשיתוף :)
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

אירועים חגיגיים נחשבו עד לא מזמן להפקת ענק של פעם או פעמיים בחיים. ההורים שלנו, והוריהם לפניהם, נהגו לשכור את שירותיו של אולם אירועים מפואר המעוטר בשיש מבריק שממנו ניתז אור מסנוור מנברשות מרהיבות, ובתוך החלל הענק היו מתכנסים המוני אורחים: לכל חתונה, למשל, היו מגיעים (או נאלצים להגיע) כל החברים מהעבודה של ההורים של החתן ושל הכלה, ביניהם עשרות אנשים שהחתן והכלה כלל אינם מכירים. כך גם לברית המילה ולבת או בר המצווה היו מוזמנים המוני אנשים שהקשר ביניהם לבין החוגג/ת קלוש ביותר, והכל על מנת ליצור את האירוע הגדול והמפואר ביותר שיכול להיות.

כך זה היה מקובל בעבר, אבל בשנים האחרונות התחילה מגמה של אירועים קטנים בתל אביב, ומשם הלכה והתפשטה במהירות לערים נוספות בארץ: בעלי השמחה החלו לוותר על אולמי השמחות המפוארים של פעם ובמקומם החלו לערוך אירועים בסדרי גודל הרבה יותר קטנים, כשהם מזמינים את האורחים שלהם בקפידה. לא מכירים? לא מזמינים. לא מחבבים? לא מזמינים.

כך נולד תחום הפקת האירועים הקטנים. הם יכולים להיות לא פחות מורכבים להפקה מאשר אירועים גדולים עם מאות מוזמנים, אולם החוויה הנוצרת בעקבותיהם, והזיכרונות עימם חוזרים הביתה הן בעלי השמחה והן האורחים, הם בלתי נשכחים.

יחד, כל הדרך יחד

אולי היתרון המשמעותי ביותר שיש לקיום אירוע קטן ואינטימי הוא אווירת ה"ביחד". אדם שקיבל הזמנה לאירוע שאליו מוזמנים עוד עשרים או שלושים אנשים בלבד בוודאי ירגיש הרבה יותר נעים מאשר אם קיבל הזמנה לאירוע שאליו מוזמנים עוד שמונה מאות אנשים. ומדוע? ראשית משום שאם הוא הוזמן לאירוע קטן, אזי כנראה שהוא מכיר באופן אישי את החוגגים ולפיכך גם עשוי להיות שמח יותר בשמחתם. ולא רק שהגעתו לאירוע הקטן תוערך עשרות מונים יותר מאשר הגעתו לאירוע הגדול – אלא סביר להניח שהוא גם ייהנה יותר כאשר יהיה חלק מחוג המוזמנים המצומצם של האירוע האינטימי.

זאת ועוד: אם באירוע גדול נוצר כורח לערוך סידור שולחנות על פי היכרות מוקדמת של היושבים בהם, הרי שבאירוע קטן קיים סיכוי טוב לתקשורת קולחת וחיבור מיידי בין המוזמנים, גם אם לא נפגשו קודם לכן, ולפיכך קיים חופש גדול יותר בסידורי הישיבה. כלומר הזמנה לאירוע מצומצם עשויה לקרב בין אורחים ממעגלים שונים, וכך הם יכולים לא רק לנעוץ את המבט בצלחתם אלא גם לפטפט ולהכיר זה את זה.

יותר השקעה בפרטים הקטנים

להפקת אירוע קטן יש יתרון נוסף, והוא תשומת הלב המוקדשת לכל פרט ופרט. בניגוד לאירועים גדולים בהם הצלם עלול לפספס חלק מן האורחים בגלל שהאולם רחב ידיים והמנות היוצאות מן המטבח מוכנות בשיטת סרט נע בחופזה על מנת שכולן תוגשנה פחות או יותר באותו זמן למאות אורחים – באירועים קטנים קל יותר לצלם את כל האורחים למזכרת ולהרגיש את המגע האישי של השף הפרטי בתיבול של המנה שמוגשת להם.

גם העיצוב של מקומות בהם נערכים אירועים קטנים הוא שונה ומוקפד יותר מאשר זה של האולמות הגדולים ההם. את השיש והאורות הבוהקים מחליפים רהיטי עץ ושטיחים רכים, אור נרות ואלמנטים עיצוביים המשדרים קסם והדר. התחושה המתקבלת עשויה להיות מפוארת לא פחות, ובעיקר שונה ומיוחדת.

אז אם אתם מעוניינים לערוך אירוע משפחתי, חתונה בתל אביב או יום הולדת, אתם מוזמנים לשקול לוותר על האולם הענק ועל המוני האורחים, ולבחור באירוע קטן, פרטי ואינטימי שלא תשכחו עוד זמן רב.

מאמרים נוספים
חתונה אינטימית, קטנה ובלתי נשכחת

חתונה אינטימית לרוב משתלמת יותר מאשר חתונה גדולה. בני הזוג אינם צריכים לשלם עבור השכרת מקום, שירותי קייטרינג או אפשרויות בילוי. הם גם לא צריכים

נשמח לתכנן יחד את האירוע שלכם

הזמנה לארוחת בשרים ויין

חברים יקרים,
מזמינים אותכם להצטרף אלינו לחוויה קולינרית יוצאת דופן עם נתחים מובחרים ויינות מהשורה הראשונה! ב-1/8, "אומצה בשוק", יבואן יינות ״בורגון קראון״ נפגשים לערב בלתי נשכח באולם האירועים ACOSTA בתל אביב.

על הערב מנצחים, השפים אורי לוי וירון עמר שיגישו 5 מנות בשר ומנת פתיחה, לצד 5 יינות שמתאימים לכם בורגון קראון. כל מנה תלווה בהסברים מקצועיים על השילוב המושלם בין הבשר ליין.

דרך הגב, רכישת כרטיס תזכה אותכם בהנחה של 20% לרכישה בבורגון קראון.